Warning: include(../kunder2/include/functions.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/houseofbianco.dk/public_html/index.php on line 2

Warning: include() [function.include]: Failed opening '../kunder2/include/functions.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/houseofbianco.dk/public_html/index.php on line 2
The House of Bianco
 
 

Fotostudiet
House of Bianco


Michael Bianco Nielsen.
5 uger gammel.
Født 4. Januar 2003 - 4.820 g - 54 cm

Et lille menneskes historie er begyndt ....

En fotoserie fra os, som enkeltbilleder eller i kunstplakat, bliver et helt personligt og værdifuldt bidrag til den historie, du allerede nu skaber til dit barn, om dets liv. En gave i dag - der bliver et minde for livet.

 

House of Bianco er et professionelt og samtidigt afslappet fotostudie.

Jeg har valgt at specialisere mig i gravide, og i babyer i alderen fra 2 uger og til tre år.

Mine egne 2 drenge har været inspirationen - og har givet mig lysten til at lave spændende billeder af tiden omkring et barns fødsel.

I min standard-fotografering er der god tid til dig og din baby. Jeg har afsat 2 hele timer til fotografering af flere forskellige opstillinger og selvfølgelig til hvile, amning og bleskift.

For at børnene skal føle sig mest muligt trygge arbejder vi i en specialindrettet dagligstue, med legetøj og plads til at hvile og amme.

Børn og graviditeter er uforudsigelige, så vi tager tingene som de kommer - og med et smil.

House of Bianco laver både enkle, klassiske S/H portrætter og utraditionelle ideer, opstillinger og beskæringer. Se eksemplerne i gallerierne.