Warning: include(../kunder2/include/functions.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/houseofbianco.dk/public_html/index.php on line 2

Warning: include() [function.include]: Failed opening '../kunder2/include/functions.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/houseofbianco.dk/public_html/index.php on line 2
The House of Bianco
 
 

Kundeudtalelser:

Familier fra Grønland i nord og Italien i syd er kommet til mit studie. Nedenfor kan du se et lille udvalg af hvad de siger om resultatet.

 

"Det var en vildt god oplevelse, meget intens. Og samtidig meget afslappende."
Heidi Pockel Knudsen

"Sussi har en skæv kreativ tilgang til fotografierne. Idéen er utraditionel og anderledes, det tiltaler mig meget. Resultatet er ikke bare et billede hvor barnet sidder og smiler sukkersødt, der er alle mulig forskellige grimasser og ansigter. Vi har været meget begejstrede for de billeder der er kommet ud af det og den behandling vi har fået."
Line Graven Lyngdorf

"Det bedste har været at sidde og vælge alle de fantastiske billede. Sussi har lavet rigtig mange fine billeder, og jeg brugte mange timer på at vælge".
Sussi Schumann

"Sussi har taget nogle fantastiske billeder. Mine børn er 4 og 6 år. Hun havde en utrolig god kontakt til dem. Det var jeg imponeret over. Drengene synes også det var sjovt, det havde jeg været spændt på. En rigtig god oplevelse som glæder os hver dag."
Rebekka Andreasen

"Det er fantastiske billeder vi har fået ud af det. Det at blive fotograferet var helt over forventning - hyggeligt og sjovt. Det var meget afslappet, vi tog det stille og roligt. Det var meget naturligt at blive fotograferet. Det var heller ikke noget problem at have Sigrid med og at hun skulle ammes. Sussi er naturlig og ærlig så man får hurtigt tillid til hende."
Martina Wøldiche Rahkonen

"Jeg fandt nogle skønne, lidt "skæve" baby billeder på Sussis hjemmeside og faldt for stilen...det var rart, at det foregik stille og roligt i hjemlige omgivelser og at Sussi havde tid nok"
Lea Larsen

"Det bedste har været den gode oplevelse, således at jeg, udover at nyde billernes æstetiske værdi, også nyder tanken om, da de blev taget. Sussi er en dygtig fotograf. Og så er hun opfindsom og "skaber naturlige" situationer, der giver gode motiver."
Merete Overballe

"Sussis væremåde, kontakten til hende og hendes forståelse for hvad man gerne vil med billederne - har været rigtig god. Og selvfølgelig selve produktet, de færdige billeder. Sussi gør det rigtig godt, der er god tid, god kontakt og hun har gode idéer med det hun laver. Det er meget inspirerende, vi havde det enormt sjovt, vi legede - Viggo og mig gemte os i min brudekjole".
Helene Post

"Det bedste har været at vi har fået nogle billeder der er lidt atypiske. Det er noget man har resten af livet. Sussi har formået at tage dem på en meget spændende måde, det er en sjov måde at få taget billeder på".
Anette Windfelt

"Hendes billeder er meget særlige, unikke, delikate og har lige dét, et særligt touch. Og efter at have talt med Sussi første gang var jeg sikker som amen i kirken på at det skulle være Sussi der skulle lave mine billeder, go kemi, og en følelse af at vi "talte" samme sprog."
Hanne Mendez